ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Πρέπει να σεβόμαστε τους κανονισμούς/Φθάσαμε σε δυο κομβικά ντέρμπι»

Συνέντευξη τύπου ενόψει το αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Άρη, παραχώρησε ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τον Άρη: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο και ξέρουμε καλά πως οι μονοί αγώνες είναι πάντα επικίνδυνοι. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα απ’ την αρχή μέχρι το τέλος, να πάρουμε την πρόκριση και έπειτα να επικεντρωθούμε στην ΑΕΚ. Είναι και τα δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Πρόκριση στο κύπελλο και ψυχολογία για τη συνέχεια»

Για τους τραυματίες: «Βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση την τελευταία στιγμή. Δεν μπορώ όμως να μην δώσω τα συγχαρητήρια μου σε αυτούς που έπαιξαν με την Νέα Σαλαμίνα και ήταν έτοιμοι. Ελπίζουμε μέχρι την ΑΕΚ να έχουμε επιστροφές. Θα αξιολογούνται όλοι καθημερινά και ελπίζουμε να έχουμε κάποιους απ’ τους τέσσερις να τους έχουμε. Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να τους έχουμε μαζί μας».

Για τους Εμπιντά και Καρ: «Μετά τους δυο που είναι εκτός ομάδας, οι επιλογές έχουν λιγοστέψει. Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα. Είμαστε εδώ και υπηρετούμε ένα μεγάλο σύλλογο με μεγάλη ιστορία. Πρέπει να σεβόμαστε τους εσωτερικούς κανονισμούς και πρέπει να δίνουμε παράδειγμα σε όλους».

Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές αύριο: «Δεν χωρίζω ποδοσφαιριστές εγώ. Όσοι δουλεύουν μαζί μας είναι ποδοσφαιριστές της ομάδας και πρέπει ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμοι. Θα υπάρξουν αλλαγές αλλά όλοι είναι έτοιμοι».

Για το πρωτάθλημα: «Ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν δύσκολο πρωτάθλημα. Θα χαθούν πολλοί βαθμοί και θα είναι ανταγωνιστικό μέχρι τέλους. Εμείς φθάσαμε σε δυο κομβικά ντέρμπι στα οποία πρέπει να ανταποκριθούμε. Πιο σταθερή ομάδα είναι η Ανόρθωση αυτή τη στιγμή. Οι άλλες κάνουν την προσπάθεια τους για να κοντέψουν στην κορυφή».

Για τον Γενάρη: «Θα γίνουν κινήσεις αλλά θα πρέπει αυτοί που θα έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα».

Για τους επιθετικούς: «Έλεγα πως θέλαμε μια ψυχολογική ένεση και ήρθε στα τελευταία παιχνίδια με τις καλές εμφανίσεις».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Δεν έχουμε μεγάλες διαφορές στην βαθμολογία απ’ την ΑΕΚ. Είναι ομάδα που στην μέρα της γίνεται επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Για τους Εμπιντά και Καρ: «Ήταν δυο επιλογές που μπορεί να μην πήραν πολλά λεπτά αλλά είναι καλό να έχει ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της. Απ’ τη στιγμή όμως που υπέπεσαν σε πολύ σοβαρό πειθαρχικό περνούν όλα τα άλλα σε δεύτερη μέρα. Πρέπει να τιμούμε το έμβλημα του Απόλλωνα».

Comments
To Top