ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Είμαστε η πιο αδικημένη ομάδα του πρώτου γύρου»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα, μίλησε στον SuperSportFM 104.0, o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου…


Για την πρόκριση σε βάρος του Άρη:
 «Το ζητούμενο ήταν να πάρουμε την πρόκριση. Ο Φώτης Παπουλής ήταν το μεγάλο μας όφελος. Σκόραρε και έδιωξε την πίεση. Του έλειψε το γκολ και θεωρούμε ότι το μεγάλο μας κέρδος ήταν η παρουσία του Φώτη και η πολύ καλή εμφάνιση του Μάριου Αντωνιάδη».


Για το ότι ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, δύο ομάδες που έχουν ταλαιπωρηθεί από πολλά προβλήματα τραυματισμών: «Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Αυτό που μας στεναχωρεί είναι ότι έρχονται μαζεμένοι. Θα προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο παιχνίδι. Σεβόμαστε την ΑΕΚ, όμως δεν υπάρχει τίποτε άλλο στη σκέψη μας από τους τρεις βαθμούς».


Για την κλήρωση του κυπέλλου: «Πάντοτε ψάχνεις μια κλήρωση που θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να προκριθείς. Ένας από τους στόχους που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς, είναι να αγωνιστεί στον έκτο τελικό την τελευταία δεκαετία. Με αυτή την προσέγγιση θα πάμε στο θεσμό του κυπέλλου».


Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Έχουν μια πολύ δυνατή ομάδα. Είμαστε η πιο αδικημένη ομάδα του πρώτου γύρου, σε σχέση με αυτά που δώσαμε στον αγωνιστικό χώρο και το τι πήραμε. Εκτός από τον αγώνα με την Ανόρθωση, δεν υπήρχε αντίπαλος που να ήταν καλύτερος από την ομάδα μας».


Για το ότι η ΑΕΚ δεν είναι στην καλύτερη της κατάσταση: «Ο Απόλλωνας από την ΑΕΚ είναι μόλις δύο βαθμούς πιο πάνω. Για παράδειγμα τώρα στην κλήρωση, υπάρχει ομάδα που θέλει τον Απόλλωνα απέναντι του; Υπάρχουν ομάδες που μπορεί να είναι σε κακό φεγγάρι. Δεν μπορεί ξαφνικά, η ΑΕΚ να έχει γίνει μια ομάδα της σειράς. Είναι ομάδα που αξίζει σεβασμού, είναι από τις σπουδαιότερες τα τελευταία χρόνια και θα τους σεβαστούμε στο 101% για να φανούμε συνεπείς σε αυτό το ραντεβού».

Comments
To Top