ΑΝΤΡΕΣ

Έριξε 3αρα στην ΑΕΚ ο Θρύλος

Την νίκη με 3-1 πανηγύρισε η ομάδα μας κόντρα στην ΑΕΚ, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Πίττας άνοιξε το σκορ στο 52′, ο Ζελάγια με κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 58′ και ο Μάρκοβιτς με σουτ το 3-0 στο 70′. Η ΑΕΚ μείωσε στο 90.

Ο αγώνας:

Δεν ξεκίνησαν καλά τον αγώνα οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, έφτιαξαν κάποιες προϋποθέσεις χωρίς όμως να βρουν γκολ. Ο Απόλλωνας στο πρώτο 20λεπτο έχασε τους Γκακπέ και Ενσούε από τραυματισμούς.

Στο 20′ οι γηπεδούχοι απείλησαν με την κεφαλιά του Ζελάγια να περνάει πάνω από την εστία του Τόνιο. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής 3 λεπτά αργότερα, έχασε καλή ευκαιρία και πάλι με κεφαλιά.Μέχρι το 35ο λεπτό ο Απόλλωνα έλεγχε το παιχνίδι, είχε την κατοχή χωρίς να γίνεται ιδιαίτερα απειλητικός.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΑΕΚ ισορρόποιησε, κέρδισε μέτρα και απείλησε την εστία του Μόλ χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Β΄ημίχρονο:

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον Απόλλωνα. Στο 52ο λεπτό σε αντεπίθεση, ο Παπουλλής βρήκε τον Πίττα, αυτός μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε το Τόνιο για το 1-0.Έξι λεπτά αργότερα, από κόρνερ του Πέδρο, ο Ζελάγια με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 2-0, βάζοντας γερές βάσεις νίκης.

Ο Σάσα Μάρκοβιτς στο 70ο λεπτό ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή τελειώνοντας ουσιαστικά τον αγώνα.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Απόλλωνας έριξε ρυθμούς, η ΑΕΚ έψαξε το γκολ της τιμής και το πέτυχε με τον Τολεμές στο 90΄.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 

Απόλλων: Μολ, Ενσούε (19′ Μάρκοβιτς), Σελίμοβιτς, Σακέτι, Ζελάγια, Περέιρα (46′ Πίττας), Ζοάο Πέδρο, Κυριάκου, Παπουλής, Σάλαϊ, Γκακπέ (17′ Βασιλείου)

: Τόνιο, Τρουγιόλς, Μοΐσοφ, Τρισκόφσκι, Τέτε, Χέφελ (62′ Φλοριάν), Γκονζάλεθ, Πλάνας (68′ Ρουίθ), Σάστρε, Κάσες (73′ Φιόλιτς), Γιάννου

Σκόρερς:Πίττας,Ζελάγια,Μάρκοβιτς/Τολεμές

Κίτρινες: Βασιλείου/Τρουγιόλς, Σάστρε, Μοΐσοφ

Κόκκινες:

Comments
To Top