ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πάθος και συγκέντρωση/Ο κόσμος να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές»

Δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση, παραχώρησε ο τεχνικός της ομάδας μας, Σωφρόνης Αυγουστή.

«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα που δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση, μια ομάδα που είναι δύσκολο να της δημιουργήσεις προβλήματα και να σκοράρεις. Το τελευταίο διάστημα η δική μας ομάδα παρουσίασε πολύ θετικό πρόσωπο, ειδικά την τελευταία εβδομάδα που βάλαμε 12 γκολ σε τρία παιχνίδια. Θα παιχτεί ωραίο παιχνίδι, ένα ντέρμπι όπως παλιά. Είναι σημαντικό ότι καταφέραμε με κάποια αποτελέσματα να βρισκόμαστε για πρώτη φορά στην τρίτη θέση. Αυτά είναι παιχνίδια έξι βαθμών, όταν καταφέρεις να κερδίσεις αυτά τα ντέρμπι κερδίζεις πολλά. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Ο κόσμος της Ανόρθωσης έχει ενθουσιασμό φέτος και πάει μαζικά στο γήπεδο. Όσοι πήγαν στο «Παπαδόπουλος» κατάλαβαν τι σημαίνει έδρα. Πρέπει να δώσουμε παλμό, να νιώσουν οι ποδοσφαιριστές ότι παίζουν με τον κόσμο. Στις δυσκολίες του αγώνα, ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές».

Για τα στοιχεία που θα δώσουν τη νίκη: «Το πάθος, η συγκέντρωση. Ξέρουμε πόσο καλή είναι η Ανόρθωση στην ανασταλτική λειτουργία και στα στημένα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αλίμονο να μην κινδυνεύεις από τα στημένα, όμως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ανταποκριθούμε».

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ και το αν το παιχνίδι με την Ανόρθωση είναι το πιο μεγάλο τεστ: «Από τις 14 Απριλίου είχαμε να κερδίσουμε ντέρμπι. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι μεγάλο κίνητρο ότι παίζεις με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και αήττητη. Είναι κίνητρο και για την Ανόρθωση, να προσπαθήσει να μη σπάσει το αήττητο»

Comments
To Top