ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΘΡΥΛΙΚΗ νίκη-Ξανά σε τροχιά τίτλου!

Η ομάδα μας πέτυχε σημαντική νίκη με 2-0 κόντρα στην πρωτοπόρο Ανόρθωση, και μπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι του τίτλου.

Ο Παπουλής άνοιξε το σκορ στο 52΄και ο Ζελάγια σφράγισε την νίκη στο 86΄.

Ο αγώνας:

Στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι είχαμε περισσότερα φάουλ και μονομαχίες παρά ευκαιρίες. Οι δύο ομάδες πρόσεχαν περισσότερο την άμυνα τους γι’ αυτό πέρα από κάποιες μπαλιές και ένα εντελώς άστοχο μακρινό σουτ του Μάρκοβιτς δεν προέκυψε κάποια αξιόλογη φάση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με εντελώς διαφορετικό τρόπο με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 52. Ο Απόλλωνας βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση, ο Πέδρο έδωσε έξυπνα στον Παπουλή μέσα στην περιοχή με τον αρχηγό του Απόλλωνα να τελειώνει ιδανικά τη φάση και να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του Λόρια.

Λίγα λεπτά μετά το γκολ του Παπουλή, στο 57’ ο Γιαννιώτας δοκίμασε ένα μακρινό δυνατό σουτ και ανάγκασε τον Λόρια να αποκρούσει εντυπωσιακά.

Από εκεί και πέρα έπεσε και πάλι ο ρυθμός του αγώνα με την Ανόρθωση να δυσκολεύεται να απειλήσει με αξιωσεις την εστία του Μολ.

Στο 72’ η Ανόρθωση απείλησε με ένα πολύ δυνατό σουτ του Νταουσβίλι όμως η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μολ.

Στο 83’ ο Απόλλωνας πέτυχε και δεύτερο γκολ «σφραγίζοντας» έτσι τη νίκη στο ντέρμπι. Ο Πέδρο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Παπουλής έκανε την κεφαλιά και ο Ζελάγια από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα του Λόρια και έκανε το 2-0.

Η Ανόρθωση είχε ευκαιρία να μειώσει σε 2-1 στο 87’ όμως το κοντινό τελείωμα που δοκίμασε ο Ντούρις βρήκε έτοιμο τον Μολ που έδιωξε σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ: Μολ, Αγκίρε (82′ Βασιλείου) , Σελίμοβιτς, Κυριάκου (76′ Αντωνιάδης), Σάλαϊ, Πέδρο, Μάρκοβιτς, Σακέτι, Πίττας (46′ Γιαννιώτας), Παπουλής, Ζελάγια

Στον πάγκο: Δημητρίου, Βασιλείου, Αντωνιάδης, Νσούε, Γιαννιώτας, Ψύχας, Σαρδινέρο

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια,Σελίν, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Π. Αρτυματάς (55′ Νταουσβίλι), Κ. Αρτυματάς, Μαργκάσα, Ιωάννου, Ράγιος, Οκριασβίλι (70′ Μανθάτης), Κατσαράβα (55′ Ντούρις)

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Νταουσβίλι, Πηλέας, Βασιλακάκης, Ντούρις, Σαντίκ, Καλτσάς, Μανθάτης, Χατζηβασίλης

Κίτρινες: Ζελάγια, Μάρκοβιτς, Σελίμοβιτς, Χάμπος, Αντωνιάδης / Βργκοτς

Comments
To Top